Nieuw Partner Portal van Diesel Technic

DIESEL TECHNIC

Inkoop- en informatieplatform met uitgebreide functies

[Translate to Nederlands:]

Online inkoop speelt een cruciale rol bij het onderhouden en optimaliseren van bedrijfsprocessen en is tegenwoordig vrijwel onmisbaar. Dit geldt ook voor het Partner Portal van Diesel Technic. Dit platform biedt klanten toegang tot alle reserveonderdelen van DT Spare Parts. Dankzij een fundamentele update staan er nu tal van verbeterde functies ter beschikking van de gebruikers.

Als betrouwbare full-service partner ligt de kerncompetentie van Diesel Technic niet alleen in de ontwikkeling van reserveonderdelen van gegarandeerde kwaliteit voor verschillende vereisten, maar ook in het verzekeren van de wereldwijde levering van reserveonderdelen van het merk DT Spare Parts – geheel in lijn met het motto "Keep on moving ...".

Word een toonaangevende leverancier van oplossingen in de automotive branche met het Partner Portal

Klanten van Diesel Technic ontvangen sinds 2015 gedetailleerde productinformatie via het Partner Portal, het toekomstgerichte informatie- en eCommerce inkoopplatform van het bedrijf. Het Partner Portal biedt efficiënte toegang tot het uitgebreide aanbod van meer dan 43.000 automotive parts en accessoires. Om distributiepartners een optimale service te bieden bij de dagelijkse inkoop van reserveonderdelen, wordt het Partner Portal voortdurend verder ontwikkeld en aangepast aan de behoeften van de gebruikers.

De uitgebreide functies van het Partner Portal in verband met deze update verbeteren het gebruik van het platform aanzienlijk voor distributiepartners. Enkele voordelen springen eruit en zullen de dagelijkse werkzaamheden in de toekomst merkbaar gemakkelijker maken.

Geoptimaliseerd zoeken naar producten: Een fundamentele herziening van de zoekfunctie met een groot aantal filteropties maakt een sneller en gerichter productoverzicht mogelijk. Dit overzicht kan eenvoudig aangepast worden aan de gewenste vereisten. Dat verhoogt op zijn beurt de efficiëntie aanzienlijk, bijvoorbeeld bij het zoeken naar specifieke merken en modellen van voertuigen.

Mobile First: Het nieuwe Partner Portal van Diesel Technic is een moderne oplossing en is geoptimaliseerd voor gebruik op smartphones en tablets. Zo heeft de buitendienst de mogelijkheid om gemakkelijk ter plaatse bij de klant te werken en de vereiste informatie direct op te halen – een groot voordeel in de praktijk.

Verbeterde prestaties: De verbeterde efficiëntie van het platform en de snellere toegang tot alle informatie maken het gebruik van de nieuwe Partner Portal over het algemeen een stuk handiger. Dit resulteert uiteindelijk in een grotere effectiviteit.

Actuele bestelstatus en verzendvolgsysteem: Zodra de bestelling is verzonden, is de voortgang van de levering met behulp van het trackingnummer gemakkelijk te volgen via elk klantenaccount. Een transparant bijgehouden bestelstatus in het Infocentrum en de mogelijkheid om zendingen voor CEP-bestellingen te volgen, maken het dagelijkse werk van klanten eenvoudiger en dragen bij aan een grotere klanttevredenheid.

Vereenvoudigde selectie van transporteurs: Diesel Technic heeft de selectie van transporteurs geoptimaliseerd en vereenvoudigd om de verzendopties voor alle distributiepartners flexibeler te maken. Deze service wordt in de toekomst nog verder uitgebreid.

Over het algemeen betekenen de uitgebreide functies een aanzienlijke verbetering voor de gebruikers van het Partner Portal.

Global Automotive Solutions – Made in Germany

Voor de gebruikers van het Partner Portal heeft het platform altijd al verschillende voordelen gehad. Ten eerste genieten de gebruikers het voordeel van een 24/7 toegang tot het volledige assortiment aan producten en informatie. Ook kunnen ze kiezen tussen verschillende opties voor het zoeken en omnummeren van producten. Indien nodig krijgen gebruikers van het Partner Portal ook ondersteuning aan de hand van de unieke onderdeelidentificatie. Een andere handige functie is de weergave van accessoireproducten en de informatie over de beschikbaarheid van producten uit het regionale magazijn. Daarnaast kunnen gebruikers montage-instructies en productpromoties downloaden. Deze productpromoties bevatten gedetailleerde informatie over specifieke productgroepen. Bovendien bevatten deze ook praktische hints en tips voor de juiste hantering en voor een correcte montage van de producten.

Het nieuwe Partner Portal vindt u onder de volgende link: https://partner.dieseltechnic.com.

browser hint

Your browser version is outdated. Please update your browser. We recommend Google Chrome for optimal use of the website.

Download